Informatie

Welkom bij Berkelfun, voorheen bekend als Sup@Zutphen!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij de kanoverhuur in Zutphen hebben overgenomen en onze passie voor watersport naar nieuwe hoogte kunnen tillen.
Met dezelfde toewijding aan kwaliteit en plezier, bieden wij nu een nog breder aanbod aan activiteiten aan om de ultieme waterervaring te verzorgen.

Over Berkelfun

Vanuit het prachtige stadshart van Zutphen gaan wij dagelijks de Berkel op met onze Sup’s en kano’s! Iedereen kan bij ons heerlijk genieten van het vrije gevoel op het water. Of je nou alleen komt of met een groep van 60 personen, alles kan!

Ons assortiment bestaat uit maar liefst:

2 persoons kano’s3 persoons kano’sSupsMega sups
20x3x26x2x

Berkelfun is in begin 2018 opgericht door 2 broers Ludo en Milan Pot. Toen nog onder de naam Sup Zutphen. Inmiddels bieden wij naast de verhuur van sup’s ook een groot assortiment van kano’s.  

Berkelfun wordt gerund door de broers Milan en Ludo Pot:

Wij zijn van jongs af aan regelmatig op en in het water te vinden. In het begin vooral zeilen en zwemmen, later is daar surfen en… SUPPEN bijgekomen. Zowel in Nederland als in het buitenland en met veel plezier! 
Onze missie is gericht om het plezier dat wij aan het water beleven over te brengen op anderen

Het idee achter Berkelfun is om iedereen die beschikt over een zwemdiploma de mogelijkheid te bieden om op een SUP (Stand Up Paddle) board Zutphen of kano de omgeving te verkennen. 

Met Berkefun bieden wij een leuke, gezellige, sportieve en vooral relaxte manier om Zutphen en omgeving te verkennen vanaf het water.  De historische binnenstad van Zutphen en de rivier de Berkel bieden wat ons betreft de ideale combinatie.         

Veel gestelde vragen

 • Moet ik van te voren reserveren?

  Ja, het is zeer aan te raden om online je sup of kano te reserveren. Telefonisch kunnen wij je vragen beantwoorden. Het reserveren van een sup of kano kan alleen via onze website. Zonder reservering is het mogelijk dat er niet direct plaats is en je dus een (langere) tijd moet wachten.

 • Kan ik mijn reservering annuleren?

  Natuurlijk kan je altijd annuleren, maar hier zijn wel kosten aan verbonden. Kijk voor de annuleringskosten in de algemene voorwaarde.

 • Is suppen of kanoën moeilijk?

  Suppen is niet moeilijk. Suppen is zo laagdrempelig zodat vrijwel iedereen met een zwemdiploma het binnen 10 minuten onder de knie kan hebben. Kanoën is ook niet moeilijk. De kano’s die wij gebruiken zijn bijzonder geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring.

 • Is de kans groot dat je met een sup of kano in het water valt?

  Bij een watersport als suppen is er altijd een kleine kans dat je in het water terecht komt. Echter wij gebruiken allround sups waar je niet snel vanaf valt. In het geval dat je wel in het water valt kan je bij ons afdouchen en omkleden in een kleedhokje. De kano´s die wij gebruiken zijn bijzonder geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring. Zolang je niet met één been probeert in of uit te stappen gaat het goed.

 • Welke kleding moet ik aan bij het suppen en kanoën?

  Voor het suppen raden wij aan om met mooi weer zwemkleding te dragen, zodat je tussendoor een duik kan nemen in de Berkel. Een andere optie is lekker zittende sportkleding. Voor het kanoën is geen specifieke kleding vereist. Hou er rekening met eventueel spatwater.

 • Wat moet ik meenemen voor het suppen en kanoën?

  Wij raden aan een handdoek, extra setje kleding, zonnebrand en een flesje water mee te nemen. Voor waardevolle spullen zoals; telefoon, portemonnee en autosleutels is het mogelijk om bij het reserveren een waterdicht tonnetje bij te huren.

 • Bij regen en onweer?

  Bij regen en onweer is het mogelijk om de reservering kosteloos te verplaatsen.

 • Kan ik mijn waardevolle spullen ergens opbergen?

  U kan bij de reservering een waterdichttonnetje huren voor jullie waardevolle spullen. de overige spullen kan je achterlaten bij ons terrein op eigen risico.

 • Kan ik een zwemvest huren?

  Er zijn bij ons zwemvesten aanwezig in verschillende maten. Je kan hier naar vragen op locatie. Bij de tochten moet je dit van te voren aangeven. Inzet zwemvesten zijn kosteloos.