Reserveren

Veel gestelde vragen

 • Moet ik van te voren reserveren?

  Ja, het is zeer aan te raden om online je sup of kano te reserveren. Telefonisch kunnen wij je vragen beantwoorden. Het reserveren van een sup of kano kan alleen via onze website. Zonder reservering is het mogelijk dat er niet direct plaats is en je dus een (langere) tijd moet wachten.

 • Kan ik mijn reservering annuleren?

  Natuurlijk kan je altijd annuleren, maar hier zijn wel kosten aan verbonden. Kijk voor de annuleringskosten in de algemene voorwaarde.

 • Is suppen of kanoën moeilijk?

  Suppen is niet moeilijk. Suppen is zo laagdrempelig zodat vrijwel iedereen met een zwemdiploma het binnen 10 minuten onder de knie kan hebben. Kanoën is ook niet moeilijk. De kano’s die wij gebruiken zijn bijzonder geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring.

 • Is de kans groot dat je met een sup of kano in het water valt?

  Bij een watersport als suppen is er altijd een kleine kans dat je in het water terecht komt. Echter wij gebruiken allround sups waar je niet snel vanaf valt. In het geval dat je wel in het water valt kan je bij ons afdouchen en omkleden in een kleedhokje. De kano´s die wij gebruiken zijn bijzonder geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring. Zolang je niet met één been probeert in of uit te stappen gaat het goed.

 • Welke kleding moet ik aan bij het suppen en kanoën?

  Voor het suppen raden wij aan om met mooi weer zwemkleding te dragen, zodat je tussendoor een duik kan nemen in de Berkel. Een andere optie is lekker zittende sportkleding. Voor het kanoën is geen specifieke kleding vereist. Hou er rekening met eventueel spatwater.

 • Wat moet ik meenemen voor het suppen en kanoën?

  Wij raden aan een handdoek, extra setje kleding, zonnebrand en een flesje water mee te nemen. Voor waardevolle spullen zoals; telefoon, portemonnee en autosleutels is het mogelijk om bij het reserveren een waterdicht tonnetje bij te huren.

 • Bij regen en onweer?

  Bij regen en onweer is het mogelijk om de reservering kosteloos te verplaatsen.

 • Kan ik mijn waardevolle spullen ergens opbergen?

  U kan bij de reservering een waterdichttonnetje huren voor jullie waardevolle spullen. de overige spullen kan je achterlaten bij ons terrein op eigen risico.

 • Kan ik een zwemvest huren?

  Er zijn bij ons zwemvesten aanwezig in verschillende maten. Je kan hier naar vragen op locatie. Bij de tochten moet je dit van te voren aangeven. Inzet zwemvesten zijn kosteloos.